Etienne Vermeersch moet dood

EDIT ZONDAG 10 OKTOBER

De Minister van Agitatie werd vandaag door de politiediensten van Louvain-la-Neuve kortstondig aangehouden in verband met onderstaand artikel. Hem werd het overtreden van de wet op de toepassing van de elctronische informatieverwerking en het uiten van doodsbedreigingen aan de Grootste Intellectueel van Vlaanderen ten laste gelegd. De Minister wenst derhalve duidelijk te maken dat onderstaand artikel niet dient opgevat te worden als een bedreiging aangezien alle levende wezens vroeg of laat dood moeten, inclusief dus de Grootste Intellectueel van Vlaanderen, de Heer Professor Moraalfilosoof Etienne Vermeersch (helaas); dat hij verder niemand wil aanzetten de wapens (of andere voorwerpen waaronder begrepen: Filosofische Werken, autobumperstickers, zoutvaatjes, komkommers of doorslaande argumenten) op te nemen om De Grootste Intellectueel van Vlaanderen effectief te vermoorden of te verwonden en dat de Minister van Agitatie al helemaal niet van plan is om de Grootste Intellectueel van Vlaanderen eigenhandig om te brengen of anderszins schade te berokkenen. Tenzij door het lanceren van sarcastische, cynische of satirische campagnes.

———–

OORSPRONKELIJKE POST:

———–

Het Ministerie start met een campagne die zonder twijfel op korte termijn succes zal boeken. De campagne luistert naar de eenvoudige en duidelijke naam ‘Etienne Vermeersch moet dood’. Als eerst stap om de campagne bekendheid te geven, ontwierpen we bijgaande bumpersticker. Je kan hem bij ons bestellen (5 € voor 20 ex), maar je kan hem natuurlijk ook zelf printen.

.etienne vermeersch moet dood

Zoals het een Minister van Agitatie past, hebben wij geen enkele reden nodig om de man dood te wensen. Het is namelijk onvermijdelijk en eigen aan de natuur dat mensen moeten sterven. Dus zelfs de Grootste Intellectueel van Vlaanderen moet dood. Maar voor de sissies onder u die toch nog op zoek zijn naar argumenten, geven we er twee cadeau. Het eerste staat hier en het tweede hier.

We houden u hier op de hoogte van volgende initiatieven ivm deze campagne.

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Eén reactie to “Etienne Vermeersch moet dood”

  1. […] titel ‘Etienne Vermeersch moet dood’. Uit het oorspronkelijke artikel – dat u hier kan nalezen – bleek al dat de Minister van Agitatie geen enkele reden (nodig) had om de man […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: